Cautare

2905 de rezultate pentru "accident in cluj" (3.26 secunde)
Atacantul a ajuns la echipa finantata de Gigi Becali in schimbul a 1.7 milioane de euro. ... Patronul FCSB sustine ca l-a observat pe Bogdan Rusu in meciul CFR Cluj - CS Mioveni 4-2, cand atacantul in varsta de 32 de ani a marcat ambele goluri ale echipei sale.
CFR Cluj - Sepsi 2-1 Etapa 14 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... CFR Cluj: ... Constantin Radulescu (Cluj-Napoca) Arbitru: Kovacs Istvan (Carei), A1:
U Cluj - FC Arges 2-0 Superliga, play-out, etapa 1 A marcat: ... U Cluj: ... Cluj Arena (capacitate: 30.201 locuri)
Superliga, play-off, etapa a 10-a CFR Cluj - Farul 1-2 (1-1) Au marcat: ... CFR Cluj: ... Constantin Radulescu, Cluj-Napoca Arbitru: Marcel Birsan / Asistenti:
Castigatoarea merge in turul 2 al preliminariilor Conference League. CFR Cluj - FC U Craiova 1-0 A marcat: Kolinger 97 CFR Cluj: ... Constantin Radulescu (Cluj-Napoca) Arbitru:
Superliga, etapa 1 CFR Cluj - Poli Iasi 2-0 Au marcat: ... CFR CLUJ (3-5-2): ... Constantin Radulescu", Cluj-Napoca Arbitru: Adrian Cojocaru / Asistenti:
Superliga, etapa a 17-a CFR Cluj - UTA 0-0 Echipe de start: CFR Cluj: ... Constantin Radulescu, Cluj-Napoca Arbitru: Ionut Coza / Asistenti:
Fibrilatia atriala, cauza majora de accident vascular cerebral (Autoare: ... Ca sa intelegem mai bine retineti ca FA creste de cinci ori riscul de accident vascular cerebral (AVC) si cu 70% riscul de mortalitate prin aceasta complicatie.
Poetul Grigore Vieru s-a preschimbat in iarbaL-am cunoscut pe poetul Grigore Vieru in 1991.
Adrian Iovan, cel care pilota avionul prabusit in judetul Cluj, a murit, potrivit unor reprezentanti ai MAI.
Acum, acesta este inca in stare grava, ieri dimineata suferind un nou stop cardio-respirator peste care a trecut cu bine. In momentele de luciditate, tanarul plange atat dupa prietenul pe care l-a pierdut, cat si pentru ca visul sau de a ajunge un mare pilot s-a spulberat.
Semnul care a prevestit ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni Adrian Iovan si Aurelia Ion si-au pierdut viata dupa ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul caruia se afla un echipaj medical a aterizat fortat, luni dupa -amiaza, intr-o zona muntoasa accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita judetelor Cluj si Alba.
Un carambol a avut loc, luni dimineata, pe o strada din Cluj-Napoca. In accident au fost implicate o autospeciala a Politiei si alte trei masini.
Liderii PUNR si PD din Cluj nu sunt de acord cu ideea apropierii celor doua organizatii, lansata de presedintele PD Emil Boc. Ioan Oltean, presedintele organizatiei judetene PD Cluj, s-a declarat ieri neinteresat de perspectiva colaborarii cu politicienii peuneristi, care nu au o pondere foarte mare in zona.
In aceeasi zi, si Cozmin Gusa a declarat ca Boc este suspect de colaborationism cu fostul partid de guvernamant.
Marian Sultanoiu publica in "Gandul" un documentar pe tema fierberii din PSD sub titlul 'Ziua in care apele s-au despartit in PSD. ... Puteti citi in continuare documentarul despre PSD. 'Lupta pentru fotoliul de lider crapa partidul in doua.
Jurnalul National radiografiaza oastea de stransura a generalului Oprea, intr-un articol intitulat "Independentii, dependenti de dosare si de slabiciuni personale", pe care il puteti citi in continuare.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Contestatarii din conducerea Partidului Ecologist Roman a lui Petru Lificiu analizeaza posibilitatea de a-l da in judecata pe acesta si a-i cere daune materiale pentru insusirea ilegala a functiei de presedinte al formatiunii.
Într-o jumatate de zi, printre brokeri si cotatii atipice, am observat clienti panicati, o piata în cadere, din care au lipsit cele mai lichide companii. ... O astfel de meserie înseamna multa adrenalina, dar si multa promptidudine în introducerea ordinelor.
google-analytics.com